Contact

Voor eventuele vragen kun je gebruikmaken van onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

6 Comments

 • Reply Nicoline 07/02/2015 at 4:00 PM

  Hoi Saffira,
  Vandaag was je bij de Ah XL in Purmerend en ik ben meteen thuis gaan kijken naar je website!!! Maar wat een heerlijke gerechten staan er op, heb gelijk zin om alles uit te proberen!!! Alleen had je vandaag een heerlijk muesli geserveerd en ik zou graag daarvan het recept willen hebben! water loopt me al in mijn mond als ik er weer aan terug denk!!!
  Alvast hartelijke dank.
  Groeten,
  Nicoline

  • Reply sa4ra 08/02/2015 at 10:32 AM

   Hoi Nicoline,

   Wat fijn dat je de recepten lekker vindt. Ik stuur vandaag de mail uit met het recept voor de Granola! Geniet ervan Saffira

 • Reply gerdien 28/05/2015 at 8:52 AM

  Even een klein vraagje… Ik zag in de winkel de pure bottle staan, maar ze verkochten geen filters. Heeft u enig idee in welke winkel je in Nederland de filters kopen kunt, of eventueel bij welke Nederlandse webshop? Of kun je de filter ook jaren blijven gebruiken, zonder dat het nog werkt? Of is het schadelijk als je het filter zolang gebruikt?
  De filter weglaten kan wel, maar dan kun je de onderste helft van het water niet opdrinken…

 • Reply gerdien 12/06/2015 at 9:55 AM

  Bedankt voor de reactie!
  Helaas werkt de site coolgearinc.com niet, als je op ‘buy’ klikt, krijg je te zien dat de pagina niet meer bestaat. Het filter 400x gebruiken is best veel, ik hou er alleen niet van om daarna iets te moeten weggooien omdat vervangende onderdelen niet meer bestaan. Verder gaat het me niet lukken om bij te houden wanneer ik de 400 gepasseerd ben, al zal dat niet zo precies komen. Kun je aan het filter zien/ruiken/proeven als het niet meer goed is?

 • Reply David 14/08/2015 at 12:28 PM

  Hallo 4ra.nl,
  Mijn naam is David en ik schrijf voor Zumbu.com (vroeger Supplements Online). Als u ons niet kent, wij zijn een online winkel voor o.a. de verkoop van supplementen en schoonheidsproducten.
  Wij zijn fans van 4ra.nl en we zouden graag met u willen samenwerken. We bedachten dat we u misschien wat bestellingen toe kunnen sturen zodat u deze kunt beoordelen in 4ra.nl en als alles goed gaat kunnen we een ander soort samenwerking opstellen die voor ons allebei gunstig zal zijn.
  Ik hoor graag wat u hiervan vindt!
  Vriendelijke groet,
  David
  Zumbu

 • Leave a Reply