Ik doe zoveel leuke ervaringen op dat er zodra ik terug ben een artikel over geschreven moet worden. Maar ik deel in de tussentijd mijn foto's al via social media.  #4kantemetertuin #4rasmoestuin #4raskitchen #4ra #motivator #moestuinblog #moestuingeluk #moestuin #moestuinupdate #boerenleven #gezondeten #gezondheid #gezondleven #gezondestart #gezondleven #gezondafvallen #gezondelevensstijl #PicFrame

Het leven op de Boerderij

De tweede week van de vakantie zijn we met het gezin een aantal dagen naar de boerderij geweest om te spieken en te leren, maar vooral om te genieten. Wat kwam ik tegen op de boerderij. Heeeel veeeel! Het was super leuk en ik heb veel nieuwe dingen gezien en geproefd. Omdat woorden te kort schieten hier een korte foto reportage van het leven op de boerderij zoals wij (4ra en het gezin) het hebben beleefd.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply