HOW TO PACK YOUR BAGS FOR BALI

How to pack your bags for BALI

Wishful thinking!! Ik dacht serieus op vakantie te kunnen gaan naar Bali met alleen handbagage. Nu kan dat best, want alle spullen die ik graag wilde inpakken paste ook in mijn handbagage. Alleen niet erbij stilgestaan dat als je op vakantie gaat je ook graag dingen mee terug wilt nemen. Daarom heb ik uiteindelijk gekozen voor de eastpak Tranverz M in plaats van S.

 

Howe to pack for Bali Tranverz

Het grootste verschil tussen de M en de S is dat de M 36L meer inhoud heeft.

SPECIFICATIONS
H x B x D 67 x 35.5 x 30 cm
Volume78 l
Gewicht3100 g
MateriaalPolyester
H x B x D51 x 32.5 x 24 cm
Volume42 l
Gewicht2500 g
MateriaalPolyester

Nu dat jullie weten welke bagage ik gebruik voor deze trip kunnen we beginnen met de how to. Wat goed is om te weten, is dat mijn trip naar Bali 12 dagen is en ik dus ook voor 12 dagen mijn koffer moet pakken. Onderstaande spullen zullen niet allemaal in mijn koffer verdwijnen. Ik zorg altijd dat ik in mijn handbagage wat in dit geval mijn rugtas is voldoende kleding heb voor minimaal 1 dag. In dit geval is het een jurkje en een bikini. Ook gaat al mijn apparatuur mee in mijn rugtas.

Packing list:

 • Acht bikini’s
 • Acht shorts
 • negen shirts
 • Twee slippers
 • Vier jurkjes
 • Een rok
 • Haar producten en  Beauty producten
 • ondergoed ( 3 bh’s en 24 slipjes)
 • sport kleding (1 sport hb, 2 sport broekjes en 2 sport shirtjes)

Naast alle kleding en Beach uitrusting neem ik natuurlijk ook mijn Macbook air mee om te kunnen bloggen, een hardeschijf, een powerbank en een fotocamera (beetje overbodig met een iPhone 6s op zak)

P.s. Na het filmen kwam ik tot de conclusie dat de M variant toch een beetje te groot was, ik hield te veel ruimte over en dat vondt ik overbodig. Ik heb last minut dus toch voor de S variant gekozen. Ga ik hier spijt van krijgen..? I don’t know.

 

TO BE CONTINUED…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Roxy 21/10/2016 at 4:24 PM

  Jaaaa naar zo’n mooie bag op wieltjes ben ik naar opzoek! Dus ben benieuwd naar je ervaring. ThanX voor het delen en het leuke filmpje! Fijne vakantie ✈️??????‍♀️? and be safe!

 • Leave a Reply