Zoete Aardappel Plantjes

Ok mijn tuin ziet er al super mooi uit. Ik heb alle groenten die ik wil hebben en van een aantal heb ik ook al kunnen genieten. 🙂 Nu was ik mijn aardappel bak aan het opruimen voor mijn prep week voor volgende week en raad eens wat ik tegen kwam. Deze zoete aardappel met plant.

 

IMG_2359

 

Nu heb ik gelezen dat een aardappel nieuw leven geeft door hem eerst te ontkiemen. Snijd de aardappel doormidden en leg hem daarna half onder water in een glas of een pot. Zet de pot vervolgens op een warme en vochtige plek, bijvoorbeeld in de vensterbank of op de verwarming. Binnen een paar weken zal de aardappel begroeid zijn met kleine plantjes. Verwijder deze voorzichtig van de aardappel en plant ze in een pot met grond.

Ik heb dat eerste natuurlijk niet gedaan want ik trof mijn aardappel al aan met plantjes en al.

IMG_2361

Nu maar hopen dat er ook echt zoete aardappels uit groeien.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply